Thursday, 6 August 2015

Member - member - Happy Eid Mubarak - 2015


agak-agak hari ni masih raya lagi ke? persoalannye tu. of course la --" bagi aku, selagi bulan syawal tu tak habis lagi. selagi tu masih mood raya. okey. Classmate aku sepatutnya ada lagi 6 ketul yang tak da dalam gambar. Mana pergi menghilang pun tak tau. yang pasti sorang, tengah ambik gamba ini. Selama 4 tahun muka-muka ini jugak lah kiteorang jumpa. Gaduh, bertekak, annoying, happy, nangis, semua ada.. nak kata jemu tu?? emm.. tak da kod. kalau ada pun.. enta la. hahah.. 



"eh.. eh nak pandang mana ni? banyak noh camera? "
"yang depan ni la"
"tak la, yang sana tu"
"ala, tak kisah la nak pandang mana, senyumm je.. senyum.. nampak gigi tau"
" ah, aku pandang atas je la, asal masuk dalam gambar" --"

Putri-Putri 2 TSKOR.. dari tudung kuning, aku, Farah Zalikha, Ain Samad, Nadia Kadar dan Anis Radziah. Sepatutnya ada lagi sorang. Tapi, dia tak dapat hadir, atas masalah kesihatan. Hope get well soon Ain Nazihah. Sedih juga bila kurang sorang. tapi, tak boleh nak buat apa la. 

Jejaka-jejaka nya mana ? mana ? tak ada. Not avaible --"



"haihh.. penatnya.. mana  lah dia ni, ehh.. ehh.. camera, senyum sikit" 
" kau fikir comel?"
" sebab comel la aku payung lesung pipit ni, jeles apa"


"emm.. emm.. ada orang ambik gamba la"
" acah-acah baca buku la, nampak macam rajin sikit. "
"eiih.. eii... tgok gamba nya" 
" aku nak kau taruk caption nya, time raya pun aku rajin baca buku, macam ni la pelajar contoh "




" eii.. menyampah nye lahai.. nak ambik-ambik gamba bagai"
"senyum la.. senyum la.. kan comel.. macam aku"
"eii.. ni nakk kena senyum ke.. ala.. ala.. "
"alamakk.. gigi tak berapa putih la.. tak pa.. bukan nampak pun"
"senyum selalu"
"peace no war beb"



"dia member aku dari sekolah rendah lagi"
"sampai lah masuk kolej vokay ini"
"ambik course pun sama"


Banyak lagi sebenarnya gamba-gamba nya. tapi, ini dulu lah untuk tatapan korang. lain kali aku update ye. "Biar kawan beribu,. " okey.. tak da kena mengena --" 

No comments:

 
All Right Reserved by dunianuranisamar.blogspot.com