Friday, 14 August 2015

Travell.. BP - part 1 -

No comments:
Firstly, aceyhh.. ceyhh... as asual setiap 2 minggu budak2 asrama akan back to thier hometown. Home town laa sgt ::>_<:: minggu ni je aku balik rumah member.. nak hang out punya pasal dengan dieorang. -_-/// Mula-Mula ambik teksi dari kolej ke terminal bas kluang. Lpastu beli ticket pergi BP pukul 5. sebelum tunggu bas sampai . singgah Kluang Prade dulu.. pusing.. pusing.. pusingg.. dan pusing.. smpai lah ke tempat feveret aku .. hehe.. Mr.DIY..
Then naik bas, berhenti kat BP Mall.. lpastu ayah Kawan tu ambikk.. terus balik rumah. Sampai kat rumah dia. Terus mandi-mandi. Solat. Makan. Terus tdo.
Esoknya.. pagi2 bangon pi solat. Buad homework sikit. Lpastu.. g masak. Kiteorang tiga orang. Bertungkus lumus masak. HAha.. habis dikerjakan dapur rumah tu. Disebabkan family ummi tak da. Pergi melaka. JAdi untuk sarapan pagi. Kiteorang yang masak. Ye.. ye..


"Okeyh.. cef yang berbaju ungu ni.. aqila..dia ni tgh masak keuw tiaw. "


 Okeyh.. kita zoom sikitt... apa yang cef kita ni masak... 


Tadaa... hehehe... 



Yangg ni tuan rumah kita yang masak. Ceff ummi.. apaa ni?? Apa ni?? Kentangg goreng.. heehe


NIi.. aku yang buad.. nasi goreng pedas gila.. hahaaa.. pijo lidahh weyhh.. tapii bolehh la.. buad ada.. ada.. selalu aku buaf kat umah memag macam ini. Sebab adik-adik aku memag suka pedas. 

Hehe.. ada air milo dengan jambu batu. Tak sempat nak take picture dah habis.. hehhehe... 

 Okeyh. Smpai sini je la. nnti aku update lagi.
 
All Right Reserved by dunianuranisamar.blogspot.com